skip to Main Content

Praca: Kucharz


Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Kucharz
Miejsce pracy: Gorlice
Numer: StPr/24/0419
OBOWIĄZKI:
przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców; wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnej; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami oraz bieżąca ich konserwacja; przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

wykształcenie zasadnicze zawodowe; osoba uczciwa; chętna do pracy

Miejsce pracy:

Gorlice


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

1 790,3 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
  • Miejsce pracy: małopolskie / Krynica-Zdrój
  • Opublikowano: dzisiaj

  • Przygotowanie potraw i dań gorących. Praca w Krynicy-Zdroju w godz. 10.00-18.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
  • Miejsce pracy: małopolskie / Golkowice
  • Opublikowano: wczoraj

  • przygotowanie i wydawanie posiłków, przygotowanie deserow i napojów gorących Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
  • Miejsce pracy: małopolskie / Stare Bystre
  • Opublikowano: 2024-05-19

  • w razie potrzebyzgodnie z programem stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Łosie
  • Opublikowano: 2024-05-19

  • przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji potraw z...