skip to Main Content

Praca: Kelner, obsługa gości w restauracji


Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Kelner, obsługa gości w restauracji
Miejsce pracy: Kraków
Numer: StPr/24/6998
OBOWIĄZKI:
Kelner/barman w restauracji, sprzedaż na kasie fiskalnej, bieżące sprzątanie sal restauracyjnych.Wymiar czasu pracy ok. 40 h/tydzień
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia: Kurs kelner -barman z obsługą kasy fiskalnej oraz portalu płatniczego
Uprawnienia: aktualne badania sanepidowskie
Uprawnienia: chęci do przyuczenia się do zawodu


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Kraków


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 30,5 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Tarnowskiej
  • Miejsce pracy: małopolskie / Dąbrowa Tarnowska
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowywanie sali konsumpcyjnej, przygotowywanie zastawy, sztućców, akcesoriów, serwowanie potraw i napojów Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: zasadnicze branżowe Wymagania inne:...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
  • Miejsce pracy: małopolskie / Krynica-Zdrój
  • Opublikowano: wczoraj

  • Obsługa gości hotelu Piastun w Krynicy-Zdroju w godz. 8.00-16.00, 7.00-19.00 ( 8 lub 12 godzin) Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne: osoba schludna, czysta, pełnosprawna

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Andrychów
  • Opublikowano: 2025-01-19

  • przygotowanie sali , obsługa gości Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: komunikatywność Uprawnienia: praca w zespole Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
  • Miejsce pracy: małopolskie / Nowy Targ
  • Opublikowano: 2025-01-13

  • -przygotowanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej;- przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich;- pobieranie potraw i napojów z kuchni i bufetów oraz ocenianie ich dekoracji i estetyki;- serwowanie potraw i...