skip to Main Content

Praca: Kelner/kelnerka


JACEK URBAŃCZYK FIRMA COMSULTINGOWA "PROMOTOR"
Kelner/kelnerka
Miejsce pracy: Krynica-Zdrój
Numer: StPr/25/1499
OBOWIĄZKI:
Obsługa gości w restauracji. Utrzymanie czystośći sali restauracyjnej, stolików, aranżacja wystroju. Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia.System czasu pracy: dwie zmiany. Rozkład czasu pracy: 7:00-15:00, 14:00-22:00.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Obsługa kelnerska


Wymagania inne:

Sprawna obsługa gości w restauracji.

Miejsce pracy:

Krynica-Zdrój


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 do 5 599 PLN


Opis wynagrodzenia:

brutto - zależne od posiadanego doświadczenia

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: HOTEL DUNAJEC Restauracja "Panorama" Marian Oleksy
  • Miejsce pracy: małopolskie / Nowy Sącz
  • Opublikowano: 2025-10-18

  • Kelner- obsługa klienta - przyjmowanie zamówień- rekomendacja dań- kasowanie należności Wymagania konieczne: Zawód: Kelner* Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne Uprawnienia: książeczka sanepidowska* Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
  • Miejsce pracy: małopolskie / Białka Tatrzańska
  • Opublikowano: 2025-10-18

  • zgodnie z programem stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Firma: RESTAURACJA POD IRYSAMI S.C. BARBARA TOPOLSKA, TOMASZ TOPOLSKI
  • Miejsce pracy: małopolskie / Skawina
  • Opublikowano: 2025-10-12

  • przyjmowanie zamówień* praca 1 dzień pracy 1 dzień wolny Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania dodatkowe: Zawód:...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
  • Miejsce pracy: małopolskie / Rytro
  • Opublikowano: 2025-10-05

  • Przygotowywanie sal konsumcyjnych do obsługi kelnerskiej. Udzielanie konsumentowi informacji dotyczącyhc jadłospisów, wartości odżywczych potraw i technologii ich sporządzania. Przyjmowanie i rejestrowanie zamówień....