skip to Main Content

Praca: Kucharz bankietowy


Ogłoszenie numer: 9863698, z dnia 2025-05-10

DRAGON HOTEL INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Kucharz bankietowy

Miejsce pracy: Kraków

Nr Ref.: StPr/25/2015

 

Opis stanowiska

  • Przygotowywanie posiłków.
  • Pierwsza umowa zlecenie na 1 miesiąc.
  • Potem możliwość umowy o pracę.
  • Godziny pracy: 12-20.

Wymagania

Konieczne:
  • Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
  • Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
  • Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • Uprawnienia: samodzielność
Inne:
  • Wymagane doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz.

Oferujemy

  • Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
  • Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Zapopradzie Sp. z o.o.
  • Miejsce pracy: małopolskie / Muszyna, ul. Piłsudskiego 128
  • Opublikowano: dzisiaj

  • Pomoc w przygotowaniu posiłków w restauracji. Praca w Muszynie w godz. 10.00-20.00 co drugi dzień. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe. Wymagania dodatkowe: Zawód: Kucharz. Wykształcenie:...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
  • Miejsce pracy: małopolskie / Staniątki
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowanie ciasta, sosów i składników. Obsługa pieca do wypieku pizzy, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Wymagania inne: doświadczenie mile widziane, praca do przyuczenia od podstaw, zaangażowanie

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Gorlice
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowywanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Pobieranie z magazynu surowców i półproduktów do produkcji...

Firma: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
  • Miejsce pracy: małopolskie / Skawina
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i wytycznymi ustalonymi przez szefa kuchni, utrzymanie najwyższych standardów jakości i kontrolowanie porcjowania, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy oraz zasad...