skip to Main Content

Praca: Kucharz/ Kucharka


Kucharz/ Kucharka
Miejsce pracy: Brzesko
Zadania:
  • przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami kulinarnymi
  • współpraca z zespołem przy tworzeniu i modyfikacji menu
  • dbanie o jakość serwowanych dań oraz estetykę ich podania
  • kontrola zaopatrzenia i bieżące utrzymywanie porządku w kuchni
  • ścisła współpraca z zespołem w codziennej organizacji pracy
Wymagania:
  • minimum 3 lata doświadczenia w pracy w kuchni na podobnym stanowisku
  • znajomość różnych technik gotowania i przygotowywania dań
  • umiejętność pracy zgodnie z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywności
  • aktualna książeczka sanepidowska
  • zaangażowanie i pasja do gotowania
  • komunikatywna znajomość języka polskiego
Oferujemy:
  • stabilne zatrudnienie w oparciu o jasne warunki współpracy
  • terminowe wynagrodzenie
  • przyjazną atmosferę w zgranym zespole
  • możliwość rozwoju w inspirującym środowisku gastronomicznym
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: DOMI-COM S.C. Sławomir Stec, Barbara Stec
  • Miejsce pracy: małopolskie / Brzeszcze
  • Opublikowano: wczoraj

  • lepienie pierogów, wykonywanie posiłków od podstaw, wydawanie dań gotowych, utrzymanie czystości na stanowisku pracy Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Wykształcenie bez znaczenia,...

Firma: F.H.U. Łowisko Wieniec, Marta Pilch
  • Miejsce pracy: małopolskie / Wieniec (pow. wielicki, gm. Gdów), Wieniec
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami jakościowymi, wydawanie, smażenie, wędzenie potraw, pakowanie posiłków. Dbałość o jakość i świeżość produktów, utrzymanie czystości i higieny na...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Grybów
  • Opublikowano: 2025-09-16

  • obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej; przeprowadzenie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względem jakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad praktyki produkcyijnej i...

Firma: Siwy DYM SC Pintscher Grzegorz, Majerczyk Piotr
  • Miejsce pracy: małopolskie / Rabka-Zdrój
  • Opublikowano: 2025-09-15

  • Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, Uprawnienia: praca w zespole. Wymagania inne: Dyspozycyjność. Doświadczenie zawodowe w pracy na kuchni.