skip to Main Content

Praca: Kucharz


DOMI-COM S.C. Sławomir Stec, Barbara Stec
Kucharz
Miejsce pracy: Brzeszcze
Numer: StPr/wiha/25/0946
OBOWIĄZKI:
lepienie pierogów, wykonywanie posiłków od podstaw, wydawanie dań gotowych, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku, książeczka sanepidowska, umiejętność gotowania . Miejsce wykonywania pracy: PIEROŻKARNIA TARGOWA w Brzeszczach, ul. Mickiewicza 2. Początkowo pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy zlecenie, praca od 09:00 .

Miejsce pracy:

Brzeszcze


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 30,50 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: F.H.U. Łowisko Wieniec, Marta Pilch
  • Miejsce pracy: małopolskie / Wieniec (pow. wielicki, gm. Gdów), Wieniec
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami jakościowymi, wydawanie, smażenie, wędzenie potraw, pakowanie posiłków. Dbałość o jakość i świeżość produktów, utrzymanie czystości i higieny na...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Grybów
  • Opublikowano: 2025-09-16

  • obróbka wstępna surowców z zachowaniem ich wartości odżywczej; przeprowadzenie kontroli i degustacji przygotowanych potraw pod względem jakościowym i ilościowym przy wykorzystaniu zasad praktyki produkcyijnej i...

Firma: Siwy DYM SC Pintscher Grzegorz, Majerczyk Piotr
  • Miejsce pracy: małopolskie / Rabka-Zdrój
  • Opublikowano: 2025-09-15

  • Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, Uprawnienia: praca w zespole. Wymagania inne: Dyspozycyjność. Doświadczenie zawodowe w pracy na kuchni.

Firma: Restauracja Piotruś Pan
  • Miejsce pracy: małopolskie / Brzesko
  • Opublikowano: 2025-09-15

  • Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i standardami Kontrola jakości i świeżości produktów spożywczych Obsługa urządzeń kuchennych i ich konserwacja Współpraca z zespołem kuchennym Umiejętność...