skip to Main Content

Praca: Pizzer


K&K PIOTR I ZBIGNIEW KOŹBIAŁ S.C.
Pizzer
Miejsce pracy: Gorzeń Górny
Numer: StPr/25/0298
OBOWIĄZKI:
Przygotowanie pizzy. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, w godz.: 10:00-22:00 (12h), co drugi dzień, na pełny etat.Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym ustaleniu telefonicznym: 606813046.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

Wykształcenie nie jest istotne, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, książeczka sanepidowska, chęć do pracy.

Miejsce pracy:

Gorzeń Górny


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 000 do 5 800 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Klimkówka (pow. nowosądecki, gm. Chełmiec), Klimkówka
  • Opublikowano: wczoraj

  • bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; obróbka wstępna surowców; wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Gorlice
  • Opublikowano: wczoraj

  • pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe ich...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Łosie
  • Opublikowano: wczoraj

  • obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Gorlice
  • Opublikowano: wczoraj

  • pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe ich...