skip to Main Content

Praca: Pizzer


Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Pizzer
Miejsce pracy: Gorzeń Górny
Numer: StPr/25/0298
OBOWIĄZKI:
Przygotowanie pizzy. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, w godz.: 10:00-22:00 (12h), co drugi dzień, na pełny etat.Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym ustaleniu telefonicznym: 606813046.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

Wykształcenie nie jest istotne, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, książeczka sanepidowska, chęć do pracy.

Miejsce pracy:

Gorzeń Górny


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 000 do 5 800 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
  • Miejsce pracy: małopolskie / Staniątki
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowanie ciasta, sosów i składników. Obsługa pieca do wypieku pizzy, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Wymagania inne: doświadczenie mile widziane, praca do przyuczenia od podstaw, zaangażowanie

Firma: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kraków
  • Opublikowano: wczoraj

  • Wydawanie dań z karty. Robienie lunchy. Produkcja dań wydawanych z karty. Pieczenie ciast. Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Dwie zmiany: Godziny pracy: od 9.00 w tygodniu lub od 8.00 w weekendy. Druga...

Firma: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kraków
  • Opublikowano: wczoraj

  • Wydawanie dań z karty. Robienie lunchy. Produkcja dań wydawanych z karty. Pieczenie ciast. Na początek umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Godziny pracy: od 9.00 w tygodniu lub od 8.00 w weekendy. Wymagania konieczne:...

Firma: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
  • Miejsce pracy: małopolskie / Skawina
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i wytycznymi ustalonymi przez szefa kuchni, utrzymanie najwyższych standardów jakości i kontrolowanie porcjowania, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy oraz zasad...