skip to Main Content

Praca: Pomoc kuchenna


Powiatowy Urząd Pracy w Bochni
Pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Bochnia
Numer: StPr/24/0730
OBOWIĄZKI:
Obróbka surowców, doraźna pomoc szefowi kuchni, wykonywanie prac prostych na kuchni związanych z gotowaniem
WARUNKI PRACY:
Wymagania inne:

Wykształcenie minimum podstawowe, mile widziane doświadczenie w gastronomii, mile widziana znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym, punktualność, wysoka kultura osobista. Umowa o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca w godzinach 11:00 - 21:00 wg ustalonego z pracodawcą harmonogramu. Miejsce pracy: Bochnia. Stanowisko w ramach uzupełnienia refundacji kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy- Fundusz Pracy.

Miejsce pracy:

Bochnia


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 300 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bochni

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Tarnowskiej
  • Miejsce pracy: małopolskie / Szarwark
  • Opublikowano: wczoraj

  • Pomoc w przygotowywaniu posiłków na przyjęcia okolicznościowe, pomoc przy pieczeniu ciast oraz przygotowywanie deserów Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: zasadnicze branżowe...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kościelisko
  • Opublikowano: 2025-01-10

  • pomoc na kuchni Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
  • Miejsce pracy: małopolskie / Bobrek
  • Opublikowano: 2025-01-10

  • pomoc przy przygotowywaniu posiłków Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Wykształcenie min. zawodowe, książeczka sanepidowska (w przypadku braku książeczki sanepidowskiej możliwość...

Firma: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kraków
  • Opublikowano: 2025-01-10

  • Pomoc w kuchni (pizzernia).Umowa zlecenie, wymiar czasu pracy 180 godzin/miesiąc. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Umiejętność przygotowania włoskich dań.