skip to Main Content

Praca: Pomoc kuchenna


Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Libiąż
Numer: StPr/jokr/25/0284
OBOWIĄZKI:
przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie lokalu w należytym porządku
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe nie jest wymagane - istnieje możliwość przyuczenia. Miejsce wykonywania pracy: Libiąż, ul. Wańkowicza 1B.Pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę na okres próbny, po okresie próbnym - umowa o pracę na czas określony, docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony. Istnieje również możliwość zatrudnienia w ramach umowy zlecenie - do uzgodnienia z pracodawcą.

Miejsce pracy:

Libiąż


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 do 7 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Tarnowskiej
  • Miejsce pracy: małopolskie / Dąbrowa Tarnowska
  • Opublikowano: wczoraj

  • Pomoc kuchenna Wymagania konieczne: Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych (istnieje możliwość wyrobienia...

Firma: Sądecki Urząd Pracy
  • Miejsce pracy: małopolskie / Chełmiec
  • Opublikowano: wczoraj

  • - obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań i posiłków,- przygotowanie warzyw i owoców,- utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów,- zabezpieczanie przed zepsuciem, surowców,...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kościelisko
  • Opublikowano: 2025-05-06

  • pomoc na kuchni Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
  • Miejsce pracy: małopolskie / Zawoja
  • Opublikowano: 2025-05-06

  • Pomoc kuchenna - kelner, praca w kuchni obsługa gości Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej