skip to Main Content

Praca: Pracownik restauracji


Powiatowy Urząd Pracy w Bochni
Pracownik restauracji
Miejsce pracy: Kłaj
Numer: StPr/25/0199
OBOWIĄZKI:
Praca na kasie, kuchni, obsługa grilla, frytur, drobne prace porządkowe.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Brak wymagań dotyczących wykształcenia. Pracodawca zapewnia przeszkolenie do wykonywania zadań. Wymagana dyspozycyjność do wykonywania pracy w weekendy. Praca na okres próbny z możliwością kontynuacji zatrudnienia. Praca na pełny etat w godz. od 6 do 24 wg. ustalonego grafiku. Miejsce pracy: MOP Kłaj.

Miejsce pracy:

Kłaj


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 30,50 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bochni

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Bochni
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kłaj
  • Opublikowano: 2025-05-06

  • Praca na kasie, kuchni, obsługa grilla, frytur, drobne prace porządkowe. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Brak wymagań dotyczących wykształcenia. Pracodawca zapewnia...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Tarnowskiej
  • Miejsce pracy: małopolskie / Olesno (pow. dąbrowski, gm. Olesno), Olesno
  • Opublikowano: 2025-05-06

  • Obsługa klientów, sprzedaż gotowych potraw, lodów i napojów w punkcie gastronomicznym w kręgielni Wymagania inne: Mile widziane wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Miejsce wykonywania pracy znajduje się w...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Myślachowice
  • Opublikowano: 2025-05-01

  • 1. Kompleksowa obsług klientów punktu gastronomicznego2. Przyjmowanie zamówień3. Pomoc w przygotowywaniu zamówień4. Wykonywanie prac związanych z przygotowywaniem posiłków i napojów bezalkoholowych5. Wydawanie...

Firma: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kraków
  • Opublikowano: 2025-05-01

  • Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z menuDbanie o estetykę i jakość serwowanych dańUtrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz w food truckuObsługa sprzętu kuchennego i dbanie o jego stanPrzestrzeganie...