skip to Main Content

Praca: Kucharz


Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Tarnowskiej
Kucharz
Miejsce pracy: Luszowice
Numer: StPr/24/0343
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek podczas przygotowywania i wydawania posiłków, stosowanie i przestrzeganie zasad i higieny pracy
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wykształcenie: zasadnicze branżowe


Wymagania inne:

Praca w godz. 7.00-15.00. Wykształcenie zasadnicze zawodowe. Zatrudnienie w ramach umowy o zorganizowanie prac interwencyjnych (FP).

Miejsce pracy:

Luszowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 242 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Tarnowskiej

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Dobczyce
  • Opublikowano: 2024-05-04

  • utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni,- dbanie o najwyższą jakość i smak...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
  • Miejsce pracy: małopolskie / Nowy Sącz
  • Opublikowano: 2024-05-02

  • Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie potraw kuchni polskiej. Praca w barze w Nowym Sączu, I zmiana 9-17. Wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane gastronomiczne, mile widziane doświadczenie Wymagania inne: Mile...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Gorlice
  • Opublikowano: 2024-05-02

  • przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych z...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
  • Miejsce pracy: małopolskie / Krynica-Zdrój
  • Opublikowano: 2024-05-01

  • Praca w kuchni Centrum Wypoczynku i Rehabilitacji w Krynicy-Zdroju w godz. 7.00-15.00, 7.00-19.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: praca w systemie równoważnym