skip to Main Content

Praca: Kucharz


Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Kucharz
Miejsce pracy: Kryg
Numer: StPr/24/0399
OBOWIĄZKI:
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacyjnym pracy; Przechowywanie żywności; Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych; Sporządzanie potraw i napojów; Dekorowanie potraw; Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych; Utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu w kuchni na swoim stanowisku.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe, pożądane - średnie/policealne; dokładność w wykonywaniu zadań; zdolność do wysiłku fizycznego; kultura osobista.

Miejsce pracy:

Kryg


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

1 790,3 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Firma: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
  • Miejsce pracy: małopolskie / Kraków
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowywanie posiłków (śniadania, bankiety, restauracja). Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomia Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno –...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Wieliczce
  • Miejsce pracy: małopolskie / Golkowice
  • Opublikowano: wczoraj

  • przygotowanie i wydawanie posiłków, przygotowanie deserow i napojów gorących Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku
  • Miejsce pracy: małopolskie / Brzesko
  • Opublikowano: wczoraj

  • Przygotowywanie potraw na salę konsumpcyjną, na przyjęcia okolicznościowe oraz na wynos i cateringi. Praca na samodzielnym stanowisku, w godzinach 6.00-18.00. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe...

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
  • Miejsce pracy: małopolskie / Dobczyce
  • Opublikowano: 2024-05-04

  • utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni,- dbanie o najwyższą jakość i smak...